13/02/2019

Tannbehandling

Forskning viser at 8 av 10 hunder som er mer enn tre år gammel har tannkjøttsykdom, skader eller annen sykdom i munnhulen.

Våre erfarne medarbeidere vil også gi tips og råd angående forebygging av munnhelseproblemer. Tannundersøkelsen gjøres når dyret er våkent, slik at man kan få en status på hvordan munnen ser ut. Dersom det er behov for tannsteinsfjerning eller annen behandling, setter man opp en ny time for dette.

Alle våre pasientene får en kombinasjon av smertestillende og angstdempende medisiner når de blir innlagt. Dette er gjort for å unngå unødvendig anst og uro hos pasienten.

De blir intubert og pakket med halspakker slik at de har frie luftveier til oksygen og anestesimidler under hele tannbehandlingen, og at det ikke kan renne noe væske ned i halsen når de sover og ikke kan svelge.

I tillegg blir koblet til maskiner for overvåkning av pust og puls, og har med en dyrepleier som passer de under hele tannbehandlingen.

Anestesimaskinene våre sørger for at pasienten får en nøye kalkulert blanding av luft, oksygen og inhalasjons anestesimidler (narkosemidler). Dette sørger for at pasienten sover godt under operasjonen og ikke føler smerte.

Kombinasjonen av disse medikamentene og anestesimaskinene gjør at pasienten våkner opp raskt etter at operasjonen er ferdig, og er vanligvis oppe på potene 10-20 minutter etter det kirurgiske inngrepet.

Bestill time til tannsjekk eller tannbehandling her…..